Karriär

– Högkvalitativ service av erfaren personal

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan?

Lediga jobb

Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen.
Bolaget har anläggningar i Karlstad och Kumla samt ingår i en koncern med Mariestads Maskin i Mariestad.
Tillsammans är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län.
Gruppen omsätter ca 550 miljoner kronor och har ca 60 personer anställda.

Reklamationshandläggare- Karlstad

Söker reklamationshandläggare med stationering i Karlstad

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består i att administrera försäkrings & garantiärenden mot våra olika leverantörer och försäkringsbolag. Du kommer även vara delaktig i att utveckla våra serviceerbjudande mot kund och administrera serviceavtal samt vara delaktig i att beställa verktyg, förnödenheter och arbetskläder till vår verkstadspersonal.

Som garantihandläggare kommer du att jobba med varierande uppgifter som kommer innebära mycket både kundbemötande och administration. Det är därför viktigt du är flexibel i ditt tillvägagångssätt samt har ett stort intresse för kundservice och kundnöjdhet.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att vara den klassiska spindeln i nätet mellan våra verkstäder och våra leverantörer och säkra en väl fungerande process i alla steg när du skall bedöma och utreda olika typer av garantiärenden och följa upp garantianspråk. I arbetet ingår även fakturering av garantiärenden och andra administrativa arbetsuppgifter.

Din profil

Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat och ser inga problem i att hantera vare sig dator eller telefon.
Som anställd hos Maskin Väst AB bör du vara snabblärd, lösningsorienterad och kundfokuserad. Det är viktigt för oss att du som person är flexibel men noggrann i ditt arbetssätt.

Om du tilltalas av att få producera värdeskapande och högkvalitativt arbete och är van att jobba efter vedertagna processer tror vi att du kommer trivas i den här rollen. Ditt arbetssätt präglas av god struktur, systematik och du ser dig som en person med ”koll på läget”. Vanligtvis utförs arbetet i ett förutsägbart tempo men periodvis kan tempot vara något högre och det är något som du behöver vara bekväm i.
Du behöver ha förståelse för regelverket kring garantier inom fordonsbranschen och ha goda kunskaper inom fordonsreparationer och en fordonsverkstads alla processer.

Om företaget

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Företaget startades i januari 2000 och med en total omsättning på över 550 miljoner kronor är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke, Västra Götaland och Norra Dalsland.

Våra anläggningar finns i Karlstad, Kumla och i Mariestad. Idag är vi totalt ca 70 personer anställda.

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske
daniel.bryske@maskinvast.se alternativt via telefon på 0730433300

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske

daniel.bryske@maskinvast.se alternativt via telefon på 073-043 33 00