En av sveriges ledande, privata aktörer inom

  • Entreprenad
  • Skogsbruk
  • Lantbruk

Karlstad

– Auktoriserad återförsäljare

Kumla

– Auktoriserad återförsäljare

Mariestad

– Auktoriserad återförsäljare

Välkommen till oss

  • Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare inom entreprenad, lantbruk och skog. Vi har idag fullserviceanläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad
  • Vi är en helhetsleverantör som säljer nya och begagnade maskiner, reservdelar, tillbehör och servicetjänster.
  • Vi är ca 60 medarbetare med lång erfarenhet som strävar efter att bygga långsiktiga kundrelationer.

Karlstad

Maskin Väst i Karlstad grundades 2000. Anläggning är ca 2 500 kvm med ett 40-tal medarbetare. Vi har elva servicebilar som dagligen är på fältet och genomför service och reparationer.

Kumla

Maskin Väst i Kumla ingår i koncernen sedan 2020. Anläggningen är ca 600 kvm med ungefär 10 anställda. Sedan sommaren 2022 ingår även Lundbergs Mek & Smide i Odensbacken i Maskin Väst koncernen med 4 anställda. http://lundbergsmek.se/

Mariestad

Maskin Väst i Mariestad ingår i koncernen sedan 2021, men bolaget grundades redan på 70-talet. I Mariestad har vi en stor verkstad på över 1 000 kvm med sex servicebilar och ca 20 anställda.

Jour verkstad / reservdelar:

Vecka 22, 23, 24, och 26.

Lördag – söndag 09.00-15.30

Ring oss på 054- 80 83 80

Varför Maskin Väst?

Vi är en av Sveriges ledande privata aktörer inom entreprenad, lantbruk och skog. Vi säljer nytt och begagnat, delar och tillbehör och är din helhetsleverantör.

Vi är ca 65 välutbildade och duktiga medarbetare med lång erfarenhet som bygger långsiktiga kundrelationer. Genom professionell support och service fokuserar vi på kunden och vår ambition är att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Vi har fullserviceanläggningar på alla våra orter där vi är verksam, och samarbetar med flera externa partners. Förutom verkstad och reservdelslager/butik, kan vi erbjuda 19 välutrustade servicebussar med målsättning att kunna utföra det mesta i fältarbete för att minska våra kunders stilleståndstider.

Kontakta oss för visning, information och offert. Vi ordnar finansiering till riktigt förmånliga villkor. Välkommen till oss på Maskin Väst!

VÄLUTRUSTADE SERVICEBUSSAR för FÄLTARBETE

ANSTÄLLDA MED LÅNG ERFARENHET