Verkmästare till vår skogsmaskinsverkstad!

För att på bästa sätt ta hand om våra skogsmaskinskunder söker vi nu en Verkmästare till vår skogsmaskinsverkstad!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består i att tillhandahålla teknisk support och service till kunder och maskinförare.
Att planera och organisera såväl i förväg planerade servicearbeten som akuta reparationsarbeten för våra tekniker inne på verkstaden och ute på fält.
Att skapa och färdigställa arbetsorder för fakturering och reklamationshandläggning mot tillverkaren.

Bemanningen består utöver verkmästaren av tre till fyra servicetekniker som samtliga har servicebussar och utrustning för reparationer i fält.

Maskin Väst har varit återförsäljare och servicelämnare av Rottne skogsmaskiner sedan uppstarten 2000, så både goda kunskaper och nödvändig utrustning finns i huset.

Du kommer framför allt att arbeta med maskiner tillverkade av Rottne Industri AB, Växjö, Sverige, men även reparationer på maskiner av andra märken förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har tekniskt kunnande och stor maskinkännedom från skogsmaskiner. Du bör vara administrativt kunnig och ha ordning och reda omkring dig. Då det förekommer mycket kundkontakter är det viktigt att du är socialt kompetent, positiv, flexibel och ansvarstagande.

Om företaget

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Företaget startades i januari 2000 och med en omsättning på över 400 miljoner kronor är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland. Våra anläggningar finns i Karlstad och Kumla och idag är vi totalt 41 personer anställda.

 

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske, daniel.bryske@maskinvast.se alternativt via telefon på 0730-433 300.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi behöver förstärka vår verkstad med erfaren mekaniker

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen som startades i januari 2000. Vi är idag 41 st medarbetare. Företaget omsätter mer än 400 miljoner och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland. De varumärken vi representerar är Case IH, Väderstad, Pöttinger, Rottne, JCB, Huddig, Atlas m.fl.

Arbetsuppgifter

Är du en rutinerade mekaniker och letar nytt arbete? Vi söker en mekaniker som i huvudsak ska serva skogsmaskiner. För tjänsten gäller arbete både inne på verkstad och ute i fält

Kvalifikationer

Fordonsteknisk utbildning eller liknande, datavana. Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål. B-körkort erfordras.

Rekryteringen sker löpande, skicka personligt brev och CV snarast.

Skicka ansökan till daniel.bryske@maskinvast.se.
För mer info om tjänsten kontakta Daniel Bryske på 0730-433 300.

Våra tjänster

Entreprenad

Hos oss hittar du Huddig grävlastare, JCB och Atlas entreprenadmaskiner och mycket mer.

Lantbruk

Vi har allt från proffsmaskiner till enklare maskiner för det lilla jordbruket.

Maskiner för skogsbruket

Vi har skotare, skördare, vagnar, vedmaskiner och annan utrustning för skogen.

Reservdelar

I butiken på Maskin Väst hittar du reservdelar för allt från gräsklippare till skördetröskor. Vi erbjuder snabb service både över disk och via telefon.

Leveranser

Besök på Årbäcks gård

  • Posted by admin
  • On mars 17, 2021

Huddigleverans!

  • Posted by admin
  • On mars 15, 2021

SpringLake & Partners AB förvärvar en majoritetspost i Maskin Väst AB

  • Posted by admin
  • On mars 12, 2021

Leverans av JCB 100c till Hedbergs

  • Posted by admin
  • On februari 26, 2021