Lediga jobb

Reservdelssäljare Rottne Skogsmaskiner

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen som startades i januari 2000. Vi är idag 40 st medarbetare. Företaget omsätter 350 miljoner och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland. De varumärken vi representerar är Case IH, Väderstad, Pöttinger, Rottne, JCB, Huddig, Atlas m.fl.

Vi söker en reservdelssäljare med inriktning på Rottne Skogsmaskiner. Du kommer att bli en del av vårt reservdelsteam bestående av totalt fem säljare. I rollen som reservdelssäljare kommer du att ha mycket externa kontakter med kunder och leverantörer på telefon, mejl och fysiskt i butiken. Då reservdelsavdelningen även förser vår egen verkstad med reservdelar så förekommer även en hel del interna kontakter med verkstadspersonalen.

Vi söker dig som utöver ett stort intresse för maskiner, fordon och teknik är social och trivs med att ha direktkontakt med kunder. Kompetens och intresse inom teknik samt kunskap om motorer, hydraulik och elektronik är värdefulla för att lyckas med jobbet. Tidigare erfarenhet/utbildning som tekniker/mekaniker och/eller erfarenhet från reservdelförsäljning är meriterande.

Då vi jobbar i ett team så är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du är prestigelös. Du bör ha ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att prioritera och organisera arbetet. Arbetet innehåller även en del administrativa moment i form av orderläggning och inköp i vårt affärssystem. En del av våra leverantörer finns i Europa så utöver svenska så är engelska ett språkkrav.

För mer information om tjänsten kontakta:
Reservdelschef Linda Åhlin på 073 064 0680 eller VD Daniel Bryske 073-043 3300.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan, skicka ansökan och ett personligt brev till linda.ahlin@maskinvast.se

Vi söker erfarna mekaniker för lantbruks- och skogsmaskiner

Vi behöver förstärka vår verkstad med erfarna mekaniker

Arbetsuppgifter

Lantbruksmekanikern ska i huvudsak serva traktorer, tröskor och övriga lantbruksmaskiner. Skogsmekanikern ska i huvudsak serva skogsmaskiner. För båda tjänsterna gäller arbete både inne på verkstad och ute i fält

Kvalifikationer

Fordonsteknisk utbildning eller liknande, datavana. Några års erfarenhet från liknande arbete är ett önskemål. B-körkort erfordras.

Rekryteringen sker löpande, skicka personligt brev och CV snarast.

Skicka ansökan till daniel.bryske@maskinvast.se.
För mer info om tjänsten kontakta Daniel Bryske på 0730-433 300.

Våra tjänster

Entreprenad

Hos oss hittar du Huddig grävlastare, JCB och Atlas entreprenadmaskiner och mycket mer.

Lantbruk

Vi har allt från proffsmaskiner till enklare maskiner för det lilla jordbruket.

Maskiner för skogsbruket

Vi har skotare, skördare, vagnar, vedmaskiner och annan utrustning för skogen.

Reservdelar

I butiken på Maskin Väst hittar du reservdelar för allt från gräsklippare till skördetröskor. Vi erbjuder snabb service både över disk och via telefon.

Leveranser

Huddigleverans till Kewab Rental AB

  • Posted by admin
  • On juli 3, 2019

Nyleverans av Huddig 1260D City

  • Posted by admin
  • On juni 27, 2019

Ammann leverans

  • Posted by admin
  • On juni 26, 2019

Ny Atlas till Arvika

  • Posted by admin
  • On maj 16, 2019