Vi söker servicetekniker för lantbruksmaskiner!

I september förvärvade Maskin Väst AB P-A:s Lantmaskinsservice i Kumla, nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa i Örebro län som Servicetekniker för lantbruksmaskiner!Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta som servicetekniker med maskiner från Case IH, Pöttinger och JCB. Utöver service och reparationer kommer du även arbeta med nymontage på maskinerna. Arbetet sker inne på verkstaden på vår anläggning i Kumla, men också ute i fält med servicebil.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av fordonsteknisk utbildning samt vana av att arbeta med reparationer av tunga fordon. Du behärskar bland annat hydraulik, elektronik och mekaniska reparationer. Har du någon form av lantbruksbakgrund är detta meriterande men inte ett krav.

Maskin Väst är ett företag som investerar långsiktigt i sin personal med bland annat utbildningar och privat sjukvårdsförsäkring och söker därför även dig som ser en långsiktighet hos oss. Då det förekommer mycket kundkontakter är det viktigt att du är socialt kompetent, positiv, flexibel, ansvarstagande och driven.

B-körkort ett krav.

Om företaget

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Företaget startades i januari 2000 och meden omsättning på ca 375 miljoner kronor är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland.

Våra anläggningar finns i Karlstad och Kumla och idag är vi totalt 41 personer anställda.

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske via e-post daniel.bryske@maskinvast.se alternativt via telefon på 073-043 3300

Våra tjänster

Entreprenad

Hos oss hittar du Huddig grävlastare, JCB och Atlas entreprenadmaskiner och mycket mer.

Lantbruk

Vi har allt från proffsmaskiner till enklare maskiner för det lilla jordbruket.

Maskiner för skogsbruket

Vi har skotare, skördare, vagnar, vedmaskiner och annan utrustning för skogen.

Reservdelar

I butiken på Maskin Väst hittar du reservdelar för allt från gräsklippare till skördetröskor. Vi erbjuder snabb service både över disk och via telefon.

Leveranser

JCB403-leverans till Sunne

  • Posted by admin
  • On november 20, 2020

Leverans till Kewab Rental AB

  • Posted by admin
  • On november 12, 2020

Leverans av JCB 407 Hjullastare

  • Posted by admin
  • On oktober 23, 2020

Ny Huddig för raseringsjobb

  • Posted by admin
  • On oktober 22, 2020